Summa sidvisningar

lördag 4 december 2010

Skrattmusklerna har blivit rejält motionerade...!

Vilken härlig kväll!

Varje år så träffas vi ett helt tjejgäng, bestående av min mamma och hennes tre systrar, d v s mina mostrar och så lägger vi till tjejkusinerna samt ingifta tjejor till mans-kusinerna så får man en salig blandning...!
Värdinnan bjuder på mat och dryck samt att var och en tar med sig ett litet julpyssel och sedan börjar det...
...ljudnivån höjs gradvis i takt med att glöggen dricks ur och vinet smakas...
Snart åker pysselpåsarna fram och då börjas det...haha...systrarna (läs: mostrarna) gnatar kärleksfullt på varandra om att de inte kan läsa, inte kan måla, och det är fel på beskrivningen och så vidare, och vi andra ser på och kan inte hålla oss för skratt...vi fnissar och tar kort, filmar lite...men det är inte helt lätt heller eftersom vi allihop till slut tokskrattar så tårarna rinner...!

Till slut har det i alla fall tillverkats en och annan Tomte, ett vackert rött hjärta och det ligger filtklipp och penslar lite överallt...vinet börjar ta slut och det är dags att packa ihop och åka hemåt.

Jag tänker...måtte vi fortsätta upprätthålla denna härliga tradition, och föra den vidare till våra egna barn! Det är ju trots allt ett ganska enkelt och opretentiöst sätt att umgås på och, icke att förglömma, magmusklerna får sig en rejäl omgång!
Nu ska Tomtenissan göra maken sällskap en stund innan det är dags för skönhetssömn...zzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar